Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 5 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
25.05.2022
Při objednávce panelů dorazí dvě zásilky PPL/DHL
Při objednávce příslušenství úložného systému 3wall s panely MAXI délky 244 cm dorazí vaše objednávka ve dvou dodávkách PPL (příslušenství úložného sy... číst celé
28.01.2022
Spustili jsme prodej gumových podlah nejen do garáží
Přinásíme vám novinku možnosti nákupu kvalitních gumových podlah a rolí nejen do garáží a fitness center. Do naší nabídky jsme přidaly český výrobek o... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jak na řezání našich panelů?
Naše panely snadno přeřežete ruční pilkou na železo nebo i samotným plátkem. S elektrickým nářadím je to ještě jednodušší. číst celé
Nabízíme zakázkové řezání gumových podlah na CNC digitálním plotru
Výhodou je rychlá výroba bez použití sekacích nožů a tím i značná úspora času i peněz. Elektronická podoba technické dokumentace umožňuje snadnou arch... číst celé
Jak probíhá recyklace pneumatik pro SUPERDESKY
Rozdrcený materiál pneumatik prochází mletím ve speciálních strojích, které zároveň odstraňují ocelové dráty a lana, tkaniny a ostatní příměsi pomocí ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Doprava zdarma pro všechny nákupy nad 5000 Kč s DPH
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas SYNTEC SYSTEM, s.r.o., se sídlem v Brně, Mutěnická 13, PSČ 628 00, IČO 28262786, zapsaná u krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 57228 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak na řezání našich panelů?
Jak na řezání našich panelů?
Naše panely snadno přeřežete ruční pilkou na železo nebo i samotným plátkem. S elektrickým nářadím je to ještě jednodušší. číst celé
Nabízíme zakázkové řezání gumových podlah na CNC digitálním plotru
Nabízíme zakázkové řezání gumových podlah na CNC digitálním plotru
Výhodou je rychlá výroba bez použití sekacích nožů a tím i značná úspora času i peněz. Elektronická podoba technické dokumentace umožňuje snadnou arch... číst celé
Jak probíhá recyklace pneumatik pro SUPERDESKY
Jak probíhá recyklace pneumatik pro SUPERDESKY
Rozdrcený materiál pneumatik prochází mletím ve speciálních strojích, které zároveň odstraňují ocelové dráty a lana, tkaniny a ostatní příměsi pomocí ... číst celé
Detailní popis instalace závěsného nástěnného systému 3wall
Detailní popis instalace závěsného nástěnného systému 3wall
Jak správně namontovat náš závěsný úložný systém? Po přečtení tohoto článku snad budete mít jasno. Je to velice jednoduché a zvládne to opravdu každý! číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Provozovatel

SYNTEC SYSTEM, s.r.o.
Mutěnická 13
628 00 Brno
Česká Republika

Expediční sklad (zobrazit na mapě)
Nádražní 314
364 52 Žlutice
Česká Republika

Kontakty
Zákaznická podpora 3wall
Zákaznická podpora 3wall
(Po-Pá, 8-16 hod.)
© 2007 - 2022 - Nástěnný úložný systém 3wall® - uloznysystem.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz