Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 5 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
25.05.2022
Při objednávce panelů dorazí dvě zásilky PPL/DHL
Při objednávce příslušenství úložného systému 3wall s panely MAXI délky 244 cm dorazí vaše objednávka ve dvou dodávkách PPL (příslušenství úložného sy... číst celé
28.01.2022
Spustili jsme prodej gumových podlah nejen do garáží
Přinásíme vám novinku možnosti nákupu kvalitních gumových podlah a rolí nejen do garáží a fitness center. Do naší nabídky jsme přidaly český výrobek o... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jak na řezání našich panelů?
Naše panely snadno přeřežete ruční pilkou na železo nebo i samotným plátkem. S elektrickým nářadím je to ještě jednodušší. číst celé
Nabízíme zakázkové řezání gumových podlah na CNC digitálním plotru
Výhodou je rychlá výroba bez použití sekacích nožů a tím i značná úspora času i peněz. Elektronická podoba technické dokumentace umožňuje snadnou arch... číst celé
Jak probíhá recyklace pneumatik pro SUPERDESKY
Rozdrcený materiál pneumatik prochází mletím ve speciálních strojích, které zároveň odstraňují ocelové dráty a lana, tkaniny a ostatní příměsi pomocí ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Doprava zdarma pro všechny nákupy nad 5000 Kč s DPH
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas SYNTEC SYSTEM, s.r.o., se sídlem v Brně, Mutěnická 13, PSČ 628 00, IČO 28262786, zapsaná u krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 57228 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@uloznysystem.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak na řezání našich panelů?
Jak na řezání našich panelů?
Naše panely snadno přeřežete ruční pilkou na železo nebo i samotným plátkem. S elektrickým nářadím je to ještě jednodušší. číst celé
Nabízíme zakázkové řezání gumových podlah na CNC digitálním plotru
Nabízíme zakázkové řezání gumových podlah na CNC digitálním plotru
Výhodou je rychlá výroba bez použití sekacích nožů a tím i značná úspora času i peněz. Elektronická podoba technické dokumentace umožňuje snadnou arch... číst celé
Jak probíhá recyklace pneumatik pro SUPERDESKY
Jak probíhá recyklace pneumatik pro SUPERDESKY
Rozdrcený materiál pneumatik prochází mletím ve speciálních strojích, které zároveň odstraňují ocelové dráty a lana, tkaniny a ostatní příměsi pomocí ... číst celé
Detailní popis instalace závěsného nástěnného systému 3wall
Detailní popis instalace závěsného nástěnného systému 3wall
Jak správně namontovat náš závěsný úložný systém? Po přečtení tohoto článku snad budete mít jasno. Je to velice jednoduché a zvládne to opravdu každý! číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Provozovatel

SYNTEC SYSTEM, s.r.o.
Mutěnická 13
628 00 Brno
Česká Republika

Expediční sklad (zobrazit na mapě)
Nádražní 314
364 52 Žlutice
Česká Republika

Kontakty
Zákaznická podpora 3wall
Zákaznická podpora 3wall
(Po-Pá, 8-16 hod.)
© 2007 - 2022 - Nástěnný úložný systém 3wall® - uloznysystem.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz